Kraftsportsklubben flyttar!

 

loggan_scale2.png

Vi brukar säga att vi är klubben som är bästa på att flytta vikter… På måndag är det upp till bevis för då börjar den stora flytten till nya fräscha lokaler!
Klubben flyttar ifrån den anrika idrottshallen vid Vallarna till Hallanäsgatan 5 i Centrum .

För dig som är medlem så är du varmt välkommen att vara med och flytta DIN klubb till våra nya lokaler. Detta sker primärt kvällstid under veckan med start måndag 17.00 (2 maj) och fortsätter efterföljande dagar tills vi är klara.  Skulle du vilja hjälpa till tidigare under dessa dagar tag kontakt med någon i styrelsen och se så det är någon på plats.

Lokalskiftet kommer även bära med sig att vi själva säljer och administrerar medlemskap. Detta kommer ske i den nya lokalen.
Medlemskap kommer att börja säljas så fort vårat nya inpasseringssystem är i drift. Det kommer då komma upp ett anslag om tider när det går att köpa medlemskap.

Priserna kommer bli något justerade. Det kommer finnas ett par olika medlemskapstyper bland annat ett billigare medlemskap för ungdomar. Mer om detta kommer senare. För senior kommer medlemskapet kosta 2000SEK.

Vi ses i veckan när vi flyttar vikter som aldrig förr!