Nu jäklar!

Har haft asmycket att göra på sistone. Examensfest, träning och framförallt alla sista skolarbeten, bland annat examensarbetet.

Jag kraschade dessutom under förra veckan, min första vecka i ledighet efter all stress och jag valde därför att låta bli att skriva något på bloggen trots att jag fått tillbaka lite av mitt liv, det skulle bara vara icke utvalda okvädesord som skrivits ner. Det har verkligen sugit att träna!!!!!! I lördags gjorde jag ett pinsamt dåligt pass men det hade en orsak, jag hade lyckats träna ned mig! Inte konstigt att det känts så tungt efter tävlingen, jag hade nått min kulmen där.

Bestämde mig för att vila och äta gott. Ikväll blir det första passet på nästan en vecka (okej, bara fyra dagar ;) ) och jag är spänd och förväntansfull på om vilan gett mig något. Nu är det inte ens tre veckor kvar till SM och jag börjar bli lite pressad, av mig själv på grund av att träningen inte alls gått som jag velat på sistone så jag hoppas verkligen på att vilan har gett mig något! Inte blir det bättre av att jag lyckats kvala in i A-gruppen på SM heller, som också ska direktsändas i SVT… Ingen press på dig, Pia. Nejdå!