Tävling och livet hinns inte riktigt med

… och hinner således inte heller blogga särskilt mycket. Inför tävlingen har det varit en veckas toppning, snabb upptrappning från volym till styrka och det märks att det behövdes mer tid även om jag med över förväntan uppnådde varenda ett mål på tävlingen. Jag gjorde ett par teknikmissar vilka var i sista lyftet i både knäböj och bänkpress och det gjorde mig förbannad. Jag hade nog kunnat få + 5 kg till i totalen. Men jag får vara nöjd med att ha gjort +35 kg sedan förra tävlingen och jag kom ihåg att invänta alla signaler enligt regelboken. Dessutom, något som var bäst var att jag faktiskt hade mer att hämta!

Inför SM blir det mer teknikträning och viktvana så ska vi se hur det går. När resultatet är offentligt lägger jag upp mina lyckade lyft som för övrigt är mina nya pb. Varför jag inte lägger upp några misslyckade lyft är för att jag anser att det inte gagnar mig att ha de misslyckade lyften kvar. Jag vet vilka missar jag gjorde och det räcker, bra lyft gagnar mig i den omfattningen att jag får större självförtroende och inspirerar mitt “fighting spirit” till att växa ytterligare.

För tillfället sitter jag på examensarbetet och har en viktig presentation idag därav ingen ansträngning till bloggen. Lite skönt är det också att det blir ett par veckor återhämtningspass vilket innebär att jag kan lägga fokus på mitt examensarbete så att jag någon gång kan ta den där jäkla examen. Nu ska jag käka frukost så att jag är pigg till min presentation senare idag!