Summering av serieomgång 2

Igår gästade vi Halmstad Tyngd- och styrkelyftsklubb som arrangerade serieomgång 2 på Eleiko i Halmstad. Denna strålande fina dag spenderades med att slå rekord och sätta personbästa på löpande band.

Ifrån klubben deltog vi med inte mindre än femton starka killar och tjejer. Förutom att vårat elitserielag slog sitt tidigare rekord på 1322 poäng med fantastiska 1356 poäng gjorde vi en rad andra fina insatser under dagen.

Av våra fyra tävlande damer varav en debut klarade sig samtliga förbi kvalgränsen till SM, grattis tjejer! Grattis också till Emma som tog inofficiellt rekord i marklyft med inte mindre än 190 kilo.

Vårat allsvenska klassiska lag i bänkpress samlade ihop 295 poäng och klassiska SL-laget 1004 poäng. Man kan ana en kommande intern strid då samtliga tre deltagare i klassisk bänkpress slutade på 160kg trots olika kroppsvikt.

Dagen som varit fylld med såväl spända nerver som muskler avslutades på bästa vis i gemenskap på en solig klipphäll. Tack alla för den laganda och det engagemang som ni bidrar med.

Tack också till Halmstad Tyngd- och styrkelyftsklubb för ett bra arrangemang och tack till Eleiko för upplåtande av lokalen. Vill man se bilder från dagen så finns en del upplagda under “bilder”.